Exclusieve keukens en badkamers als verrijking van het echte leven

Van Boven ontwerpt exclusieve keukens en badkamers, die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl. We creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren.  Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron ben jij. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken of badkamer krijgt pas echt betekenis als hij past in jouw leven.

Sanitairinspiratie

In een mooie badkamer kom je tot rust. De combinatie van stilte, warmte en luxe voelt voor ieder mens als pure verwennerij. Van Boven creëert de ideale oase, maar houdt oog voor het echte leven. Hoeveel mensen poetsen elke morgen hun tanden aan de wastafel? Stappen zij in de douche of nemen ze liever een bad? We ontwerpen een badkamer die perfect past bij je dagelijkse routine, zodat hij in al zijn schoonheid ook werkelijk iets toevoegt.

Van Boven beschikt over een showroom in Den Dungen waar je je persoonlijk kunt laten overtuigen van het enorme aanbod op het gebied van badkamers en sanitair. Wij kunnen  vele gerenommeerde merken laten zien. We informeren je uitgebreid over de mogelijkheden binnen de sanitaire ruimten in de door jouw gekochte urban villa. Je wordt uitgenodigd voor een afspraak in onze showroom in Den Dungen. Graag benadrukken wij het nut van een afspraak; wij zijn dan in de gelegenheid tijd, benodigd voor een goed advies, voor je vrij te maken. Tijdens de afspraak kunt je het standaard aangeboden sanitair bezichtigen en je persoonlijke wensen kenbaar maken. We ontwerpen met behulp van een 3-dimensionaal tekenprogramma de badkamer die past bij jouw smaak en levensbehoefte. Zo zal de badkamer geheel naar wens ingericht zijn, zodra je de sleutel van jouw urban villa in ontvangst neemt.

Keukeninspiratie

‘De keuken is het hart van het huis’, wordt vaak gezegd. Wat dat precies betekent, is voor iedereen anders. Misschien kook je er elke avond voor een heel elftal, misschien drink je er vaker een wijntje met vrienden. De beste keuken is er een die je past als een maatpak. Optimaal afgestemd op jouw wensen, uitgevoerd in de stijl waar je van houdt.
Van Boven levert exclusieve keukens in allerlei stijlen; van modern design tot klassiek, van landelijk of robuust tot creatief maatwerk.
De keuken is het kloppend hart van een woning. Hoe je deze wenst, is heel persoonlijk. Er wordt dan ook geen standaard keuken toegepast. Dit geeft je de mogelijkheid jouw keuken geheel naar wens te (laten) ontwerpen. Je kunt hiervoor ook terecht bij Van Boven. Het voordeel van het kiezen voor een keuken van Van Boven is, dat deze vóór oplevering van jouw urban villa geplaatst wordt.