Aannemingsbedrijf De Wit realiseert utiliteits- en woningbouwprojecten op vier specialistische gebieden: nieuwbouw, verbouw, totaalonderhoud en plan- en projectontwikkeling.
Directeur Rein Croonen: ‘Wij regelen het complete traject, vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg. Dat doen we met maatwerk, flexibiliteit en heldere communicatie. Kwaliteit, kennis en
vakmanschap staan bij ons voorop. Naast persoonlijke betrokkenheid. En dat geldt zeker voor mij als rasechte Bosschenaar. Ik ben er trots op dat we zijn gevraagd voor dit vaktechnische hoogstandje.’

Uitdagend project, technisch hoogstandje
Kostendeskundige Hans de Kort: ‘Negen Heren is een zeer uitdagend project. Bouwen op een inbreidingslocatie waarbij de historische gevels als beschermd stadsgezicht intact blijven en de stad bereikbaar. Dat vraagt om specialisten met oog voor logistiek en uitvoering. Die hebben we in huis. Wat het ook speciaal maakt, is dat gedurende het werk de Binnendieze deels wordt opengesteld. Dat heeft consequenties voor de inrichting van de bouwplaats. De traforuimte in het te slopen keramiekcentrum moet intussen blijven functioneren. En ook dat gaan we regelen.

Samen: lean
Samen staan we sterk. Aannemingsbedrijf De Wit is al in een zeer vroeg stadium bij het project Negen Heren betrokken. Daardoor is er bouwtechnisch en economisch een zeer complete woning ontstaan. Door deze prettige samenwerking met veel wederzijds respect kunnen wij een efficiënt bouwproces gaan realiseren. Waarbij kwaliteit en doorlooptijd voorop blijven staan.

Woningborg: kwaliteit
Onze woningen worden gerealiseerd volgens de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en als Erkend  Woningborg Aannemer beschermen wij onze klanten tegen uiteenlopende risico’s. Daarnaast geven wij een Woningborg garantie. Zo zijn onze klanten optimaal beschermd en dat geeft een goed gevoel.

Negen Heren Kopersbegeleiding
Het kopen van een woning is niet iets wat je elke dag doet. En daarom nemen wij de kopers graag mee in elke fase van de bouw. We vertellen wat we gaan doen en we informeren over de  voortgang. Met illustratieve foto’s, een filmpje of een webcam kunnen de toekomstige bewoners het bouwproces ‘live’ volgen. Gewoon thuis, vanaf de keukentafel of ’s avonds op de bank. Als er echt iets te zien is, of we hebben wat te vieren, dan ontvangen we de kopers graag op bouwlocatie.

Maatwerk
Negen Heren is toekomstbestendig, kwalitatief hoogwaardig en van alle gemakken en comfort voorzien. Toch houden we ruimte voor persoonlijke wensen. Een extra kamer, een gashaard of een dakkapel? De keuken wat groter, een wellness ruimte of liever een kelder? Niets is onbespreekbaar. In samenspraak met elkaar komen we tot de beste oplossing. Onze kopersbegeleider gaat ervoor zorgen dat de woning past als een maatpak.