Lokaal bekend, Regionaal verbonden!
Makelaar Shelley Schellekens: “Soms zijn er plekjes waarvan je zeker weet; hier worden mensen echt blij van. Dit is er zo een. Uniek in de Bossche binnenstad. Samen met mijn collega Hugo Finkers zijn we vanaf de eerste dag betrokken geweest bij deze prachtplek. We zijn enorm trots om de verkoop te mogen verzorgen.”

Het beste van twee werelden
Omdat Shelley zelf in de Vughterstraat woont en Hugo aan de Hekellaan kunnen zij met recht uit eigen ervaring spreken over hoe plezierig het is om dagelijks het beste van twee werelden in de Bossche binnenstad te ervaren. Aan de ene kant de heerlijke dynamiek en het Bourgondische van de stad om de hoek, aan de andere kant de opmerkelijke rust van deze locatie. Wonen in de Negen Heren – “met veel privacy en toch in de stad” – wordt door veel Bosschenaren en door velen van buiten ’s-Hertogenbosch niet voor niets gezien als een buitenkansje.

Alles wat je wil
Deze plek biedt bovendien een aantal extra’s. Behalve de gunstige ligging in de historische en gezellige binnenstad, woon je vlak bij één van de mooiste natuurgebieden: Het Bossche Broek. Het project met maar negen woningen is intiem en kleinschalig. Tel daarbij op dat je je auto gewoon bij je woning zet. Als je erop uit wilt, rijd je in een mum van tijd richting Utrecht en Eindhoven. Dan snap je dat wij erg enthousiast zijn om zulke fijne woningen te mogen aanbieden aan mensen die net zo gek zijn op lekker wonen in Den Bosch als wij.

Wij weten van de hoed en de rand
Na heel veel jaren ervaring met advies en verkoop van nieuwbouwwoningen, weten we als geen ander wat er bij komt kijken als je eindelijk die woning vindt waar je zo graag wilt wonen. Of het nu gaat om de uitleg over het project of de verkoop van je huidige woning, we helpen je perfect. Zo kun je altijd goed voorbereid en zonder zorgen kopen.

Vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Drunen en Waalwijk staan onze 25 medewerkers klaar om ook jou van dienst te zijn.

Ons team van nieuwbouwspecialisten bij Staete Makelaars bestaat uit:
Shelley Schellekens
Hugo Finkers
Frits van de Waterweg Berends
Anne-Wil van Loon