Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken

Urban villas met een zelfbewuste indruk en alle kwaliteiten van deze tijd. Daar hoort een zelfbewuste hypotheek van deze tijd bij! Kies voor onze 10 pluspunten.

Als je een (ander) huis zoekt, zoek je natuurlijk een huis met pluspunten. Je wilt er tenslotte op vooruitgaan. En pluspunten zijn er in de eigentijdse urban villas Negen Heren voldoende. Aan de Zuid-Willemsvaart, vlakbij het kloppend hart van ’s-Hertogenbosch, uniek en groots.

10 pluspunten

Ook onze Rabo hypotheek heeft een aantal pluspunten, 10 maar liefst. Je vindt ze op rabobank.nl/10pluspunten. Wist je trouwens dat één op de vijf huizen in Nederland gefinancierd wordt met een Rabobank Hypotheek? En dat Rabobank al jaren de hoogste waardering krijgt van MoneyView? De gesprekken met onze adviseurs worden bovendien door onze klanten gewaardeerd met een 8,5. Kortom, reden genoeg om in gesprek te gaan met een van onze adviseurs.

Patrick nodigt je uit voor een gratis oriëntatiegesprek!

Onze financieel adviseur Patrick de Wit gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de toekomst. Met zijn kennis en nauwe betrokkenheid bij dit project bespreekt hij met jou de mogelijkheden, zodat jij weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken. Alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken. Je kunt bijvoorbeeld berekenen wat de maandelijkse kosten van jouw nieuwe woning gaan worden. Maar ook de documenten die nodig zijn voor het adviesgesprek, kun je uploaden via deze online rekenmodule. Hiermee kan onze financieel adviseur zich goed voorbereiden op het gesprek en betaal jij minder advieskosten. Je vindt het hypotheekdossier en alle informatie over ons hypotheekadvies op www.rabobank.nl/hypotheek.

Wil je een vrijblijvend gratis oriëntatiegesprek?

Dat kan uiteraard! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (073) 699 50 00 of via emailadres: FinancieelAdvies.s-hertogenbosch@rabobank.nl.