Verkocht

Woning 1

Wow wat een hoogte!

Woningen 1 en 2 liggen aan de Zuid-Willemsvaart in de bestaande herenhuizen aan het pad Achter de Mollen. Achter deze oude gevel komen twee volledig nieuw gebouwde woningen. Deze historische panden uit begin 1900 kenmerken zich door de reusachtig hoge plafonds op de begane grond van maar liefst 3,75 meter! Dit merk je al meteen bij binnenkomst in de spectaculaire hal met mooie bordestrap. Door deze hoogte zijn ook de ramen enorm en daardoor is de hele sfeer in het huis heerlijk licht en bijzonder ruimtelijk.

Niet alleen de oude ramen met de mooie roedeverdeling zijn extra hoog, ook de nieuwe pui aan de achterzijde met openslaande tuindeuren, is meer dan 3 meter hoog. Deze pui ligt op het zuiden en zorgt ervoor dat de zon altijd aangenaam naar binnen schijnt in de woonkamer met open keuken.

De brede tuin ligt op het zuiden en ligt vrij aan de achterzijde waardoor je ook al in het voorjaar of in het najaar heel fijn de zon in je tuin hebt. Te warm in de zomer? Ook daar is aan gedacht, deze
woningen zijn voorzien van elektrische zonwering.

Op de eerste verdieping zijn de plafonds ook een mooie 3 meter hoog. Hier zijn 3 slaapkamers, een toilet en een badkamer met dubbele wastafel, een inloopdouche en een bad. Handig is de ruime bergkast op de overloop. Op de bovenste verdieping zijn nog 2 slaapkamers met hoge dakkapellen en Franse balkons, een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel en hier is ook de grote technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en voldoende ruimte voor strijken, wassen en berging van je spullen.

Wil je graag een eigen wellness- en relaxruimte? Een extra badkamer? Een wijnkelder? De keuken op een andere plek? Een sfeervolle gashaard? Of een mooie grote kantoorruimte met uitzicht over de Zuid-Willemsvaart? Alles kan! De basis indeling van deze woningen, voor de basis koopsom, zijn opgenomen in deze brochure, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen woonwensen. Wij helpen je graag je wensen te vervullen en kijken met je mee naar een voor jou ideale indeling.

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 223 m²
Inhoud
circa 952 m³
Perceeloppervlakte
circa 143 m²
Tuin
51 m²
Buitenberging
10,5 m²
Living
51 m²
Slaapkamer 1
26 m²
Slaapkamer 2
16 m²
Slaapkamer 3
15 m²
Badkamer 1
10 m²
Slaapkamer 4
12 m²
Slaapkamer 5
20 m²
Badkamer 2
6 m²
Technische- en wasruimte
13 m²
1 eigen parkeerplaats

Plattegronden:

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.