Verkocht

Woning 4

Een zee aan leefruimte!

Woning 4 ligt aan de Zuid-Willemsvaart en wordt volledig nieuw gebouwd. De strakke moderne gevels van deze woning zorgen, naast de historische trapgevels uit 1800, voor een sensationeel straatbeeld! Dit is een gedurfd architectonisch hoogstandje wat een contrast geeft dat hier buitengewoon mooi naar voren komt.

Deze woning heeft maar liefst 4 woonlagen, waardoor een zee aan leefruimte ontstaat. De grote woonkeuken van ruim 32 m² is op de begane grond. Met een plafondhoogte van bijna 3 meter en de verdiepingshoge glazen pui op het zuiden, is deze ruimte heerlijk licht en open.

Te warm in de zomer? Ook daar is aan gedacht, deze woning is voorzien van elektrische zonwering.

Op de begane grond is in de basis indeling ook een aparte ruimte opgenomen voor bijvoorbeeld een kantoor of hobbykamer. Mocht je dit liever bij de keuken betrekken, dan is dit uiteraard ook mogelijk en wordt de keuken nog ongeveer 10 m² groter. De woonkamer van ruim 50 m² is op de eerste verdieping gelegen met aan de voorkant een mooi uitzicht over de Zuid-Willemsvaart. Er is rekening gehouden met een pantry op de eerste verdieping, zodat hier een fijne koffiebar en koelkast gemaakt kunnen worden en je niet voor alles naar beneden hoeft. Wil je toch een open verbinding tussen de woonkamer en de keuken? Je kunt ervoor kiezen om aan de achterzijde een vide te laten maken! Hierdoor ontstaat een spectaculaire hoogte van ruim 5,5 meter met een grote glazen pui naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met wastafel, inloopdouche en bad. De technische ruimte met alle installaties is ook op de eerste verdieping.
Op de bovenste verdieping zijn nog een keer 2 slaapkamers, waarvan er 1 is voorzien van een badkamer ensuite met een wastafel, inloopdouche en eigen toilet. Op de tweede verdieping is ook de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Wil je graag een eigen wellness- en relaxruimte? Een extra badkamer? Een wijnkelder? De keuken op een andere plek? Een sfeervolle gashaard? Of een mooie grote kantoorruimte met uitzicht
over de Zuid-Willemsvaart? Alles kan! De basis indeling van deze woning, voor de basis koopsom, zijn opgenomen in deze brochure, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen woonwensen. Wij helpen je graag je wensen te vervullen en kijken met je mee naar een voor jou ideale indeling.

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 221 m²
Inhoud
circa 801 m³
Perceeloppervlakte
circa 99 m²
Tuin
circa 32 m²
Buitenberging
5 m²
Keuken
34 m²
Werkkamer / hobbyruimte
9 m²
Woonkamer
51 m²
Slaapkamer 1
18 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Badkamer 1
5 m²
Technische ruimte
5 m²
Slaapkamer 3
18 m²
Slaapkamer 4
14 m²
Badkamer 2
4 m²
Wasruimte
5 m²
1 eigen parkeerplaats

Plattegronden:

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping
3e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.