Verkocht

Woning 5

Een zee aan leefruimte!

Zulke prachtige oude trapgevels uit omstreeks 1800 kom je maar zelden tegen en dan ook nog met een volledig nieuwe woning erachter! Een nieuwe woning in een oud jasje, dat is de beste
omschrijving van woning 5 in dit plan.

Dit karakteristieke herenhuis ligt aan de Zuid-Willemsvaart en heeft statig hoge plafonds van ruim 3,2 meter op de begane grond en 3,1 meter op de verdieping. Dit pand is enorm breed en daarmee bijna vierkant. Het heeft daarom een uitstekend goed in te delen plattegrond. Een enorme living van ruim 67 m²! De open woonkeuken aan de achterzijde van het pand heeft mooi zicht op de achtertuin door de grote openslaande tuindeuren. Deze achtertuin op het zuiden is met circa 60 m² in de binnenstad royaal te noemen. Waar vind je dit in de stad? Omdat de tuin op het zonnige zuiden ligt, is deze woning voorzien van elektrische zonwering.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en bad. De slaapkamers aan de achterzijde hebben Franse balkons welke aangenaam opengezet kunnen worden met mooi weer.

Op de bovenste verdieping zijn nog 2 slaapkamers, waarvan één met een badkamer ensuite en een inloopkast. De technische ruimte met alle installaties en de wasmachine- en drogeraansluiting
bevinden zich ook op de 2e verdieping.

Wil je graag een eigen wellness- en relaxruimte? Een extra badkamer? Een wijnkelder? De keuken op een andere plek? Een sfeervolle gashaard? Of een mooie grote kantoorruimte met uitzicht over de Zuid-Willemsvaart? Alles kan! De basis indeling van deze woning, voor de basis koopsom, zijn opgenomen in deze brochure, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen woonwensen. Wij helpen je graag je wensen te vervullen en kijken met je mee naar een voor jou ideale indeling.

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 233 m²
Inhoud
circa 943 m³
Perceeloppervlakte
circa 154 m²
Tuin
circa 60 m²
Buitenberging
5 m²
Living
67 m²
Slaapkamer 1
31 m²
Slaapkamer 2
23 m²
Slaapkamer 3
8 m²
Badkamer 1
8 m²
Slaapkamer 4
25 m²
Slaapkamer 5
20 m²
Badkamer 2
5 m²
Technische ruimte en wasruimte
6 m²
1 eigen parkeerplaats

Plattegronden:

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.