Verkocht

Woning 7

Vrijheid!

Deze urban villa is helemaal vrij en open gelegen met een fijne ommuurde stadstuin van ruim 40 m² op het westen. Hier heb je optimale privacy en rust midden in de stad! Bij deze woning heb je 2 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur.

De begane grond is bijna 3 meter hoog en heeft een fantastische indeling met hoge glazen schuifpuien in de keuken en de zitkamer, gericht op de tuin. Zo loopt binnen over naar buiten en haal je heel veel licht in huis. Vanuit de woonkeuken kijk je op het groene binnenplein en richting het pad Achter de Exters, waarmee je een directe verbinding hebt naar de Hinthamerstraat en meteen
midden in het bruisende stadsleven staat.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer met wastafel, inloopdouche en bad. De bovenste verdieping is spectaculair met een nokhoogte van ruim 4,5 meter!
Hier is de grote master bedroom met inloopkast en badkamer ensuite, voorzien van wastafel, inloopdouche en eigen toilet.

Heb je toch nog andere wensen? Een extra badkamer? Een wijnkelder? De keuken op een andere plek? Een sfeervolle gashaard? Of een lichtstraat in de woonkamer, zodat er nog meer licht binnenkomt? Alles kan! De basis indeling van deze woning, voor de basis koopsom, zijn opgenomen in deze brochure, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen woonwensen. Wij helpen je
graag je wensen te vervullen en kijken met je mee naar een voor jou ideale indeling.

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 214 m²
Inhoud
circa 847 m³
Perceeloppervlakte
circa 141 m²
Tuin
circa 41 m²
Living
63 m²
Bijkeuken / berging
13 m²
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
14 m²
Badkamer 1
5 m²
Slaapkamer 4
38 m²
Badkamer 2
6 m²
Technische ruimte en wasruimte
8 m²
Dakterras
31 m²
2 eigen parkeerplaatsen

Plattegronden:

Begane grond
1 verdieping
2e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.