Verkocht

Woning 8

Alle luxe!

Met dit enorme vrijstaande pand van 14 x 6,5 meter, 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur en een tuin van 50 m² op het zuiden heb je alle luxe en dat midden in de stad! De living van ruim 65 m² heeft een extra hoog plafond van 2,98 meter wat een schitterend effect geeft. De grote verdiepingshoge glazen pui in de woonkamer en keuken trekt de tuin helemaal bij je woning.

Vanuit de keuken kijk je op het groene binnenplein en in de woonkamer is nog een groot raam richting het pad Achter de Exters, waarmee je een directe verbinding hebt naar de Hinthamerstraat  en meteen midden in het bruisende stadsleven staat. Er komt hier echt van alle kanten licht de woning binnen.

Deze woning heeft 4 uitstekende slaapkamers van ruim 15 tot 29 m²! Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een toilet en de badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en bad. De grootste slaapkamer heeft een mooie inloopkast van waaruit je direct de badkamer binnenloopt. De bovenste verdieping is spectaculair door de nokhoogte van ruim 4,5 meter! Hier zijn nog 2 slaapkamers, een extra badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en de berging met installaties en wasmachine- en drogeraansluiting.

Wil je een eigen wellness op de bovenste verdieping? Een extra badkamer? Een wijnkelder? De keuken op een andere plek? Een sfeervolle gashaard? Of een vliering voor meer bergruimte? Alles kan! De basis indeling van deze woning, voor de basis koopsom, zijn opgenomen in deze brochure, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen woonwensen. Wij helpen je graag je wensen te  vervullen en kijken met je mee naar een voor jou ideale indeling.

 

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 247 m²
Inhoud
circa 958 m³
Perceeloppervlakte
circa 155 m²
Tuin
circa 53 m²
Buitenberging
5 m²
Living
65 m²
Slaapkamer 1
37 m²
Slaapkamer 2
25 m²
Badkamer 1
7 m²
Slaapkamer 3
27 m²
Slaapkamer 4
15 m²
Badkamer 2
5 m²
Technische ruimte en wasruimte
7 m²
2 eigen parkeerplaatsen

Plattegronden:

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.