Verkocht

Woning 9

Groot, groter, grootst!

De Mister Big van dit plan: splinternieuw, vrijstaand, riant met ca. 266 m² woonoppervlakte, 64 m² stadstuin op het zuidwesten, 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur en dat allemaal in de binnenstad. Beter wordt het niet!

Deze stadsvilla heeft werkelijk alles. Een living van ruim 84 m² met een plafondhoogte van bijna 3 meter en 2 grote glazen puien aan beide zijden. Dat zorgt voor een unieke sfeer en beleving.  Vanuit de woonkeuken is via een grote glazen pui het pad Achter de Mollen te bereiken. Dit pad staat in directe verbinding met de gezellige Hinthamerstraat met alle fijne restaurants en mooie winkels. Omdat deze glazen pui op het oosten ligt, schijnt hier tijdens het ontbijt de heerlijke ochtendzon naar binnen. Via de andere glazen pui in de woonkamer is het genieten van de avondzon. In de tuin is de hele dag volop zon!

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een toilet en de badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en bad. De masterbedroom van deze woning heeft naast een inloopkast ook nog een geweldig dakterras. De bovenste verdieping is spectaculair door de nokhoogte van ruim 4,5 meter! Hier zijn nog 2 slaapkamers, een extra badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en de berging met installaties en wasmachine- en drogeraansluiting.

Een eigen wellness- en relaxruimte, een extra badkamer of een wijnkelder? De keuken op een andere plek, een sfeervolle gashaard, of een mooi groot kantoor? Alles kan! De basisindeling van deze woning staat voor de basiskoopsom in deze brochure. Bij andere woonwensen helpen wij graag om deze wensen in vervulling te laten gaan.

Woningspecificaties

Woonoppervlakte
circa 266 m²
Inhoud
circa 1029 m³
Perceeloppervlakte
circa 194 m²
Tuin
circa 64 m²
Buitenberging
5 m²
Living
84 m²
Slaapkamer 1
38 m²
Slaapkamer 2
25 m²
Badkamer 1
9 m²
Slaapkamer 3
38 m²
Slaapkamer 4
22 m²
Badkamer 2
5 m²
Technische ruimte en wasruimte
8 m²
Dakterras
19 m²
2 eigen parkeerplaatsen

Plattegronden:

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.